Persoonlijk leiderschap


Persoonlijk leiderschap is afhankelijk van de onderliggende structuren, de cultuur van de organisatie en de persoonlijke waarden en drijfveren van de betrokken individuen.

HWP consulting richt zich op het versterken van persoonlijk leiderschap. Wij zijn daarbij ervan overtuigd dat zonder rekening te houden met de persoonlijke drijfveren van anderen en de cultuur en onderliggende structuren van organisaties mensen en organisaties niet blijvend in beweging kunnen worden gezet.

Denkramen: tactiek en overtuigen

Deze training richt zich op het inzichtelijk maken van de persoonsgebonden waarden en drijfveren, zowel voor jezelf als voor anderen. Leer veranderingen te begeleiden vanuit het vertrekpunt van de ander.

Facilitation

Bij het samenwerken in (Agile) teams wordt steeds vaker gebruik gemaakt van allerlei workshop vormen. Hoe betrek je het beste deelnemers bij het nemen van beslissingen, waardoor besluiten kwalitatief beter worden en breder gedragen worden in de organisatie?

Invloed en impact

Deze training richt zich op hoe je als professional invloed kan uitoefenen op besluitvormingsprocessen binnen jouw team of organisatie. Hoe zorg ik ervoor dat mijn inbreng wordt gehoord en mijn deskundigheid wordt gezien?

Machtsspelletjes de baas

Deze training geeft zicht op de krachtenvelden binnen ‘politiek’ spannende situaties en geeft je praktische en tactische handreikingen hoe je hierin zelf de regie houdt en voorkomt dat je de speelbal wordt van andermans ambities en driften.

Projectopstelling

Deze training maakt het besluitvormingsproces in jouw project inzichtelijk en hoe je dit op een systematische manier kunt analyseren. Wat zijn de persoonlijke belangen of uitgangsposities? Hoe liggen de verstoorde of juist goede verhoudingen?

Persoonlijke Effetiviteit

Persoonlijk leiderschap De internationale standaard voor projectmanagement. Met de PRINCE2 editie 2017 kunnen projecten geheel agile worden ingericht en toch gecontroleerd worden aangestuurd. De methode PRINCE2 sluit goed aan op Scrum.

Please publish modules in offcanvas position.