Over ons


HWP Training B.V. is 100% dochter van HWP Consulting B.V. welke is opgericht door Bert Hedeman, Hajati Wieferink en Henny Portman.

Alles wat wij doen is erop gericht om de verandercapaciteit van onze klanten te versterken. Dit doen wij door het uitvoeren van assesments, het verstrekken van adviezen, het opstellen van plannen, het verzorgen van de benodigde capaciteit en expertise en het helpen bij het doorvoeren vna veranderingen.

Ten aanzien vna het laatste verzorgen wij ook trainingen en workshops, coachen wij individuen en begeleiden wij de persoonscertificering. Voor deze activiteiten hebben wij HWP Training opgericht als een apart onderdeel van HWP Consulting

HWP training verzorgt daarbij open trainingen en in-company trainingen en workshops over:

  • Best practices zoals PRINCE2 en MSP
  • IPMA certificering voor projectmanagers, ondersteuners en agilisten
  • Effectief leiderschap en Facilitation
  • Agile werken met Scrum, SAFe en LESS
  • PRojectmanagement oop basis van PMBoK
  • Projectmanagement op basis van Projectmatig Werken

Vanuit HWP Training begeleiden wij tevens project-, programma- en portfoliomanagers, agilisten en supportmedewerkers bij hun persoonscertificering en coachen wij individuen en teams om te komen tot een effectievere uitvoering van hun werkzaamheden en hun interactie met derden.

Wij zijn gedreven professionals wiens ambitie het is om echte toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten maar die ook bijdrage willen leveren aan ons vakgebied. Dit doen wij door:

  • Het Actief participeren in vakverenigingen
  • Het onderhouden van een blog over ons vakgebied: Http://hennyportman.wordpress.com
  • Het verzorgen van presentaties en workshops op symposia en seminars
  • Het schrijven van artikelen en boeken

Bert Hedeman

Hajati Wieferink

Henny Portman

Mensen


Consultants van HWP Consulting hebben jarenlange ervaring met het verbeteren en inrichten van projectenorganisaties. Met de oprichting van HWP Consulting in 2010 hebben wij een eigen basis gecreëerd van waaruit wij herkenbaar en betrouwbaar ons vak uitoefenen.

Ons internationale netwerk van senior projectmanagers, consultants en trainers biedt ons de gelegenheid trouw te zijn aan ons motto 'kies wat nuttig, nodig en urgent is'. Dat maakt ons betrouwbaar en praktisch.

We zijn transparant in onze aanpak. Het liefst teamen we met de bouwers van onze opdrachtgevers en delen we zo de begeleiding van het invoeren of verbeteren van projectmanagement met interne betrokkenen.

.

Hajati Wieferink


Na 17 jaar managementervaring binnen de zakelijke dienstverlening en het vakgebied projectmanagement richtte zij in 2010 samen met Bert 'Hedeman Consulting' op. Als partner is zij het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en voor het groeiende internationale netwerk aan trainers, consultants en interim project-, programma- en portfoliomanagers.

Hajati is een bruggenbouwer, communiceert met humor en brengt partijen bij elkaar. Hajati begeleidt verbetervraagstukken vanuit simultane belangenbehartiging en betrekt partijen op een open en oprechte manier waarbij ze oog houdt voor de spelregels en consequenties van te nemen beslissingen.

Het jarenlang bouwen aan organisaties en aansturen en ontwikkelen van hoogopgeleide professionals vertaalt zij binnen HWP Consulting in maatwerktrajecten op het gebied van loopbaan- en competentieontwikkeling (opleiding en training, 360° feedback analyses en coaching), professionalisering (w.o. volwassenheidsmetingen) en het bemiddelen van een groot netwerk van goed gekwalificeerde interim capaciteit.

hajati wieferink hajati wieferink hajati wieferink
.
.

Please publish modules in offcanvas position.