Best Practices


HWP Training is een geaccrediteerde trainingsorganisatie voor vrijwel alle Best Practices op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. Dit stelt ons ook in staat al jouw vragen te beantwoorden. Bij in-company trainingen kunnen wij tevens geaccrediteerde trainingen combineren en op maat maken voor onze opdrachtgevers.

  • Geaccrediteerde trainingen
  • Foundation en Practitioner
  • In Nederlands, Engels en Duits
  • Met e-learning support
  • Verbindt theorie met praktijk
  • Met real life casussen
  • Met extra examenvragen
  • Examengarantie

PRINCE2®

De internationale standaard voor projectmanagement. Met de nieuwe editie PRINCE2 2017 kunnen projecten geheel agile worden ingericht en toch gecontroleerd worden aangestuurd. De methode PRINCE2 sluit goed aan op agile methoden zoals Scrum.

MSP®

De internationale standaard voor programmamanagement. Deze methode geeft een ideale basis om veranderingen in jouw organisatie op een gestructureerde wijze door te voeren. MSP biedt een optimale link tussen het programma en de verantwoordelijke bedrijfsonderdelen.

MoP®

De internationale standaard voor portfoliomanagement. Deze methode beschrijft hoe je een portfolio samenstelt en vervolgens managet in een road map. Deze methode geeft je volledige controle over het geheel van initiatieven in jouw organisatie.

M_O_R®

De internationale standaard voor risicomanagement. Deze methode richt zich op het inrichten en managen van risicomanagement voor zowel een project-, programma-, portfolio- als lijnorganisatie.

P3O®

De internationale standaard voor het inrichten en invoeren van een project-, programma- en portfoliobureau. Deze methode gaat in op de voor- en nadelen van een P3O en hoe je een P3O het beste kunt inrichten en invoeren.

PRINCE2 Agile®

Deze methode beschrijft hoe PRINCE2 kan worden gecombineerd met een agile werkwijze. Deze methode verbindt de PRINCE2 besturingsfilosofie met de agile aanpak.

Agile PM®

Deze methode beschrijft hoe projecten het beste agile kunnen worden ingericht zonder daarbij de flexibiliteit van de uitvoering geweld aan te doen. Hoe zorg je bij een agile aanpak voor een goede basis en een zichtbare beheersing?

Please publish modules in offcanvas position.