Best Practices


PRINCE2®

De internationale standaard voor projectmanagement. Met de PRINCE2 6th Edition kunnen projecten flexibel worden ingericht en toch gecontroleerd worden aangestuurd. De methode PRINCE2 sluit goed aan op agile wijze van werken.

PRINCE2

Trainingen:


PRINCE2 Agile®

Deze methode beschrijft hoe PRINCE2 kan worden gecombineerd met een agile wijze van werken. Deze methode verbindt de PRINCE2 besturingsfilosofie met de agile aanpak. Deze aanpak is het meest geschikt voor het inrichten van projectmanagement in hybride organisaties.

PRINCE2 Agile

Trainingen:


MSP®

De internationale standaard voor programmamanagement. Deze methode geeft een ideale basis om veranderingen in organisaties op een gestructureerde wijze door te voeren. MSP biedt een optimale link tussen het programma en de verantwoordelijke bedrijfsonderdelen.

MSP

Trainingen:


MoP®

De internationale standaard voor portfoliomanagement. Deze methode beschrijft hoe je een portfolio van projecten en programma’s samenstelt en vervolgens managet in een roadmap. Deze methode geeft je volledige controle over het geheel van initiatieven in jouw organisatie.

MoP

Trainingen:


M_O_R®

De internationale standaard voor risicomanagement. Deze methode richt zich op het inrichten en managen van risicomanagement in zowel een project-, programma-, portfolio- als in een lijnorganisatie.

MOR

Trainingen:


Agile PM®

Deze methode beschrijft hoe projecten het beste agile kunnen worden ingericht zonder daarbij de beheersing uit het oog te verliezen. Hoe zorg je bij een agile aanpak voor een goede basis en een zichtbare beheersing?

Agile PM

Trainingen:


Please publish modules in offcanvas position.