Best Practices


HWP Training is een geaccrediteerde trainingsorganisatie voor vrijwel alle Best Practices op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. Dit stelt ons ook in staat al jouw vragen te beantwoorden. Bij in-company trainingen kunnen wij tevens geaccrediteerde trainingen combineren en op maat maken voor onze opdrachtgevers.

  • Geaccrediteerde trainingen
  • Foundation en Practitioner
  • In Nederlands, Engels en Duits
  • Met e-learning support
  • Verbindt theorie met praktijk
  • Met real life casussen
  • Met extra examenvragen
  • Examengarantie

PRINCE2®

Projectmanagement

Met de nieuwe editie PRINCE2 2017 kunnen projecten geheel agile worden ingericht en toch gecontroleerd worden aangestuurd. De methode PRINCE2 sluit goed aan op agile methoden zoals Scrum.

MSP®

Programmamanagement

Deze methode geeft een ideale basis om veranderingen in jouw organisatie op een gestructureerde wijze door te voeren. MSP biedt een optimale link tussen het programma en de verantwoordelijke bedrijfsonderdelen.

 

MoP®

Portfoliomanagement

Deze methode beschrijft hoe je een portfolio samenstelt en vervolgens managet in een road map. Deze methode geeft je een volledige controle over het geheel van initiatieven in jouw organisatie.

M_O_R®

Risicomanagement

Deze methode richt zich op het inrichten en verbeteren van risicomanagement voor zowel projecten-, programma-, portfolio- als lijnorganisatie.

P3O®

Project-, programma- en portfoliobureau

Deze methode gaat in op de voor- en nadelen van een permanente support organisatie en hoe je een deze het beste kunt inrichten en invoeren.

PRINCE2 Agile®

Combinatie PRINCE2 en agile

Deze methode verbindt de PRINCE2 besturingsfilosofie met de agile aanpak.

Agile PM®

Agile uitvoeren van projecten

Deze methode beschrijft hoe projecten het beste agile kunnen worden ingericht zonder daarbij de controle over het geheel te verliezen. Hoe zorg je bij een agile aanpak voor een goede basis en een zichtbare beheersing?

Please publish modules in offcanvas position.