Machtsspelletjes de baas

Machtsspelletjes de baas - Vergroot je politieke vermogen in 1 dag


Inzicht in machtsspelletjes en hoe je de regie behoudt en voorkomt dat je de speelbal wordt van andermans ambities en driften.

Iedereen kent wel momenten waarop je je afvraagt of je niet in de verkeerde film zit. Dat je denkt dat er iets afgesproken is maar dat daarbij kennelijk totaal verschillende interpretaties mogelijk zijn. Mensen die ja zeggen en nee doen. Of collega’s die op eigen houtje voor de troepen uit lopen of gauw hun eigen straatje schoonvegen. Er zijn natuurlijk mensen waarvan je allang weet dat je ze nooit moet passeren maar het is niet altijd even duidelijk en direct waar je moet zijn om de juiste beweging te creëren.

Hajati Wieferink neemt je mee in de wereld van macht, driften, drijfveren en tactiek. Het gaat hierbij niet alleen om wat de ander doet en wat jij daar lastig aan vindt. Het gaat ook om jouw primaire reacties, jouw verwachtingen en mogelijke afkeer van deze spelletjes. Wat gebeurt er met jou in de interactie met voor jou lastige personen? Hajati maakt gebruik van inzichten van Claire W. Graves (Spiral Dynamics), Bert Hellinger (Systemisch werken), Transactonele Analyse, NLP, Leary etc. Daarnaast kan zij putten uit jarenlange praktijkervaring tijdens haar werk voor de Raad van Bestuur van een beursgenoteerde onderneming en diverse management- en directiefuncties.

Trainingsagenda

Deze training is op aanvraag, heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met info@hwpconsulting.nl