Scaling Agile

 

Certificering tot ‘SAFe Agilist’ (SA)

 

SAFe staat Scaled Agile Framework. Het is een framework dat concrete handvatten biedt voor het toepassen van een Agile mindset & werkwijze op bedrijfs niveau (Agile at scale).

In the US heeft 70% van de top 100 Fortune bedrijven SAFe getrainde mensen. Als je dit meest uitgebreide framework kent heb je alle bagage om Agile te coachen of je bijdrage effectief te leveren in een Lean-Agile omgeving.

SAFe introduceert naast het werken in teams via SCRUM en Kanban, het programma en portfolio niveau. Binnen het programma niveau zijn teams georganiseerd in zogenaamde Agile Release Trains (ART’s). Elke ART plant, commit en implementeert voor een totale waarde keten (value streams) als een zelf organiserend team van Agile teams samen met stakeholders.

Het portfolio niveau organiseert, voert governance uit en wijst budgetten toe aan value streams. De value streams realiseren oplossingen die bijdragen aan de bedrijfsmissie en strategische thema’s. Daarnaast heeft SAFe een aantal kernprincipes waaronder Lean-agile leiderschap zodat er een Agile Mindset komt en de verandering goed geleid kan worden.

Leaflets:

Leading SAFe

Trainers:

Trainingsagenda

Wilt u een andere datum neem dan contact op met info@hwpconsulting.nl