Partners

De kracht van samenwerking brengen wij onder meer in de praktijk met onze (inter)nationale allianties. Ieder van hen is specialist binnen zijn eigen expertise en marktgebied.

 

Amelior Logo

Amelior (België)

Via opleiding, advies en begeleiding helpt het Belgische Amelior vzw. ondernemingen en instellingen efficiënte managementsystemen te ontwikkelen, te implementeren en te verbeteren.

Kwaliteit, Veiligheid & Welzijn op het werk, Milieu & Energie en People Management vormen daarbij de belangrijkste activiteitsdomeinen.

ProjectOne logo

ProjectsOne

ProjectsOne is expert in souplesse. Met Lean- en Six Sigma-trainingen én organisatieadvies bieden we uitgebalanceerde ondersteuning om uw organisatie naar een hoger plan te tillen.

Dat doen we met een team van enthousiaste professionals, die – zonder uitzonderingen – hoogwaardige kennis en ervaring hebben opgedaan. Ieder gepokt en gemazeld met een schat aan inzichten uit theorie en praktijk van uiteenlopende organisaties.

JSR Logo

JSR

JSR is dé specialist op het gebied van Microsoft Project Online en Office 365.

Wij zorgen ervoor dat onze klanten al ruim 25 jaar, effectiever en efficiënter (samen)werken en zijn daarbij al 14 jaar Microsoft Gold Partner voor Project & Portfolio Management.

JSR biedt een unieke combinatie van kennis en kunde op het gebied van Office 365, Project (Online) en SharePoint om een organisatie snel op weg te helpen bij het verder professionaliseren van project- en portfoliomanagement.