Harrie Brakel

Foto Harrie Brakel

Harrie heeft, na zijn studie en militaire carrière bij de inlichtingendienst voor diverse grote internationale bedrijven gewerkt als project-, programma- en crisismanager. In die rol heeft hij vaak te maken gehad met complexe organisatie vraagstukken. Harrie is een hele snelle schakelaar en weet snel complexere situaties terug te brengen naar overzichtelijke onderdelen. Daarnaast weet hij een goede combinatie te maken tussen de technische kant van projectmanagement en de daarbij behorende, zo belangrijke, gedragsvaardigheden. Met zijn enorme gevoel voor humor en relativeringsvermogen weet hij complexe materie op een eenvoudige en begrijpelijke wijze te brengen.

Sinds een jaar heeft hij een eigen bureau en houdt zich voornamelijk bezig met advies, coaching en training op het gebied van project-, programma- en verander management. Hij heeft verschillende publicaties op zijn naam staan en wordt regelmatig gevraagd voor het reviewen van boeken in zijn vakgebied.

Harrie is gecertificeerd PRINCE2, Agile Atern en IPMA trainer en in zijn trainingen zullen naast de de technische vaardigheden altijd de gedragsvaardigheden een belangrijke rol spelen.

Neem contact op met Harrie Brakel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.